Gratis proefzitten Adaptic

Gratis proefzitten. Adaptic maakt een einde aan het passieve ingezakte zitten. Adaptic ergonomische bureaustoelen brengt je actief in beweging tijdens het zitten. Het actieve zitten versterkt je buik-en rugspieren en voorkomt vervelende rugklachten.

Adaptic ergonomische bureaustoelen voldoen aan de Europese NEN-EN 1335 en Nederlandse NPR 1813 norm.

Vrijblijvend 14 dagen proefzitten

Voldoet een ergonomische bureaustoel wel aan je verwachtingen? Adaptic vindt het belangrijk dat je in je eigen omgeving kunt testen of de bureaustoel daadwerkelijk voldoet aan je verwachtingen! Daarom kun je een Adaptic bureaustoel veertien dagen gratis op proef krijgen op je eigen werkplek. Voor een proefplaatsing brengen wij geen kosten in rekening. Ook is het afleveren van de stoel geheel gratis. Bevalt de Adaptic-bureaustoel je toch niet, dan haalt ons transporteur de stoel weer bij je op. Op al onze ergonomische bureaustoelen heb je drie jaar garantie op de onderdelen (niet stof en stiksels). Zie onderaan de voorwaarden.

Contactformulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Voorwaarden: Je kunt een Adaptic actieve bureaustoel veertien dagen gratis op proef krijgen op je eigen werkplek. Voor het ophalen van de stoel, indien je de stoel, na de proefperiode niet afneemt, vragen wij een bijdrage in de transportkosten van € 55,00 excl.BTW

Als je als wilt proefzitten ben je ook van harte welkom in één van onze showrooms.