Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik me aanmelden voor een gratis proefzitting?

  Je kunt je aanmelden voor een gratis proefzitting door het contactformulier op onze website in te vullen. Vul je persoonlijke gegevens en voorkeuren in, en wij zorgen ervoor dat een Adaptic specialist contact met je opneemt om alles in te plannen.

 • Wat gebeurt er na het invullen van het contactformulier?

  Nadat je het contactformulier hebt ingevuld, zal een van onze medewerkers contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. We bespreken jouw voorkeuren en de logistieke details om de stoel naar jouw werkplek te brengen voor de proefperiode.

 • Kan ik een specifiek model kiezen om te proberen?

  Ja, je kunt een specifiek model kiezen uit onze collectie ergonomische bureaustoelen voor jouw proefzitting. Op onze website vind je gedetailleerde informatie en specificaties van elk model, zodat je de stoel kunt kiezen die het beste bij jouw behoeften past.

 • Zijn er kosten verbonden aan het proefzitten?

  Nee, er zijn geen kosten verbonden aan de proefzitting. Wij bieden deze service gratis aan om je de mogelijkheid te geven de voordelen van onze ergonomische stoelen zelf te ervaren zonder enige verplichting.

 • Wat als de stoel niet bevalt tijdens de proefperiode?

  Als de stoel niet aan je verwachtingen voldoet tijdens de proefperiode, kun je contact opnemen met ons om je ervaringen te bespreken. Wij bieden de mogelijkheid om de stoel te ruilen voor een ander model dat beter bij je past, of je kunt de proefperiode zonder verdere verplichtingen beëindigen.

 • Hoe lang duurt een proefperiode?

  De proefperiode duurt standaard 14 dagen. Gedurende deze tijd kun je de ergonomische voordelen van onze Adaptic stoel volledig ervaren. Indien nodig, kunnen we in overleg de periode aanpassen om aan je specifieke behoeften te voldoen.

 • Kan ik een Adaptic stoel uitproberen voordat ik hem koop?

  Zeker, u kunt elke Adaptic therapeutische stoel proberen voordat u een aankoopbeslissing neemt. Verschillende modellen van onze stoelen zijn geschikt voor verschillende lichaamsbouw en -maten. We raden je zeker aan om de stoel die je overweegt te proberen voordat je hem koopt.  Bezoek onze showroom. Zoek gewoon de dichtstbijzijnde van onze showrooms met het model waarin u geïnteresseerd bent. Op onze contactpagina vindt u de adressen, openingstijden, tentoongestelde modellen en parkeermogelijkheden van al onze showrooms. Op de kaart is de navigatie van elke locatie weergegeven.

  Heb je onlangs een Adaptic therapeutische stoel gekocht en weet je niet zeker of je hem goed gebruikt? We hebben een tutorial speciaal voor jou! Het helpt je om je stoel goed in te stellen en af te stellen, evenals je bureau en werkruimte.

 

 • Welke verzend- en betalingsvoorwaarden bieden jullie aan?

  Verzending op Adaptic therapeutische stoelen is altijd gratis. Voor bestellingen van onderdelen worden de verzendkosten gewoon in rekening gebracht. Betalingsmogelijkheden Betalingen in onze webshop zijn mogelijk met IDEAL (voor Nederland) of met Bancontact (voor België).

 • Kan ik de stoel terugsturen of omruilen?

  Bij Adaptic-dealers kan een product zonder boete of opgave van motief binnen de 14 dagen na ontvangst geruild of geretourneerd worden, volgens het herroepingsrecht. Het product moet compleet, ongebruikt en in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking zitten. Producten die beschadigd, onvolledig of gebruikt zijn, komen niet in aanmerking voor ruil of restitutie. Het terugsturen of retourneren gebeurt op kosten van de koper.

 • Verkoopt u reserveonderdelen voor adaptieve producten?

  Ja, we hebben een selectie van reserveonderdelen beschikbaar voor al onze producten. Niet alle onderdelen van een Adaptic-stoel kunnen echter gemakkelijk thuis worden vervangen. Om te voorkomen dat uw product beschadigd raakt, raden we u aan eerst contact met ons op te nemen over het onderdeel dat u wilt wijzigen en waarom.

 • Kan ik de wielen van de stoel uit elkaar halen?

  Verschillende Adaptic-stoelmodellen gebruiken verschillende soorten wielen; geen van hen kan echter worden gedemonteerd zonder ze te beschadigen. Als de wielen van uw stoel te vervuild zijn om nog soepel te werken, neem dan contact met ons op over het binnenbrengen voor wielvervanging.