vergelijkend onderzoek

Adaptic zakelijk

dé oplossing voor gezond zitten op kantoor

Zakelijke klant

Gezondheid medewerkers voorop

Zakelijke klant – Welkom bij Adaptic: dé oplossing voor gezond zitten op kantoor. Onze bureaustoelen zijn geïnspireerd op het actieve zitten op een zitbal, een bewezen methode in de fysiotherapie om een gezonde zithouding aan te leren. Met de 3D kantelbare zitting van de Adaptic bureaustoel geniet je van de voordelen van een zitbal zonder de beperkingen. Op een Adaptic ergonomische bureaustoel zit je zonder moeite de hele dag in een gezonde houding en voorkom je lichamelijke klachten.

Het geheim? Onze stoelen stimuleren constante, onbewuste bewegingen, waardoor je diepe stabiliteitsspieren in je rug en buik worden versterkt. Langdurig zitten wordt comfortabel en bevordert een actieve leefstijl. Vergeet rug- en nekklachten, want met Adaptic behoren ze tot het verleden.

Het resultaat? Een verbeterde gezonde houding, regelmatige bekkenkanteling en een dynamische zitervaring. Medewerkers waarderen niet alleen het comfort, maar ook de aandacht voor hun welzijn. Werkgevers profiteren van minder ziekteverzuim en een verhoogde concentratie.

Investeer in de gezondheid van je medewerkers en pluk de vruchten van productiviteit, tevredenheid en een positieve werkomgeving. Adaptic staat voor gezond zitten en een duurzaam rendement. Maak van elke werkdag een comfortabele en gezonde ervaring met Adaptic bureaustoelen.

Weg met het passieve zitten op standaard ergonomische bureaustoelen. Maak plaats voor een gezonde, actieve werkhouding op Adaptic ergonomisch therapeutische stoelen. Gebruik je spieren, bevorder je stabiliteit en werk met plezier en comfort. Adaptic, waar actief zitten een tweede natuur wordt.

Benieuwd naar de transformatie die Adaptic op jouw kantoor teweeg kan brengen? Aarzel niet en vraag vandaag nog een offerte aan. Of ervaar zelf de kracht van actief zitten door vrijblijvend een proefstoel aan te vragen. Geef ons twee weken, en we zijn ervan overtuigd dat je het verschil zult merken. Gezond actief zitten op Adaptic kost geen moeite, het gaat vanzelf en je went heel snel aan. Neem de eerste stap naar een comfortabele en productieve werkomgeving met Adaptic.

Overtuigd van de belangrijke voordelen van het actieve zitten op Adaptic, vraag dan een offerte aan of maak geheel vrijblijvend gebruik van de mogelijkheid een proefstoel gratis aan te vragen. Na twee weken ben je overtuigd.

Zakelijke klant Golf spelen eerst opwarmen

Offerte aanvragen

Zakelijke klanten kunnen met dit formulier een offerte aanvragen