nekpijn hoe komt het? Nekpijn voorkomen is beter dan behandelen

Nekpijn voorkomen?

Nekpijn voorkomen?

Heb je last van nekklachten na een lange werkdag? Dit veelvoorkomende probleem kan een grote impact hebben op je algehele welzijn en productiviteit. Gelukkig kun je nekpijn voorkomen. Een ergonomische bureaustoel met 3D kantelbare zitting kan aanzienlijke verlichting bieden. Ontdek hoe onze Adaptic bureaustoelen je kunnen helpen de strijd aan te gaan tegen nekpijn en je werkcomfort aanzienlijk kan verbeteren.

Waarom kiezen voor een ergonomische bureaustoel bij nekklachten?

Nekpijn kan verschillende oorzaken hebben, waarvan een slechte zithouding een van de meest voorkomende is. Langdurig zitten in een verkeerde houding met je hoofd voorover gebogen is een zware belasting voor nek en schouders dat onherroepelijk pijn tot gevolg heeft. Nekpijn voorkomen is beter. Een ergonomische bureaustoel met 3D kantelebare zitting is speciaal ontworpen om deze onnodige problemen te voorkomen. Deze ergonomische bureaustoel  zorgt automatisch voor een gezonde zithouding met je hoofd recht boven je romp waardoor nek -en schouderklachten worden verminderd of voorkomen.

Kenmerken van onze ergonomische bureaustoelen:

Onze Adaptic ergonomische bureaustoelen bieden de volgende opties die nekpijn voorkomen:

  • Verstelbare hoofdsteun: Eenvoudig aan te passen.
  • Lendensteun: Ondersteunt de onderrug en bevordert een natuurlijke zithouding.
  • Instelbare zithoogte (en diepte): Past zich aan aan de lengte van je benen, zodat je voeten plat op de grond kunnen rusten.
  • 3D-Kantelfunctie: Zorgt voor een gezonde zithouding (S-curve). Het  hoofd bevindt zich recht boven je schouders waardoor nek en schouders niet worden belast.
    Pijnlijke  nek- en schouderklachten worden hierdoor voorkomen.
  • Hoogwaardige materialen: Duurzame stoffen en materialen die comfort en ondersteuning bieden voor langdurig gebruik.

Hoe een ergonomische bureaustoel nekklachten kan verminderen
Door te investeren in een ergonomische bureaustoel met 3D kantelbare zitting van het merk Adaptic of Spinalis , investeer je in je gezondheid. Regelmatig gebruik van een dynamisch ontworpen stoel kan helpen bij het verminderen van bestaande nekklachten en voorkomen dat nieuwe klachten ontstaan. In de gezonde zithouding, je hoofd recht boven je romp, mooi rechtop verminder of verhelp je je nekklachten voorgoed.

Ervaar het zelf: Gratis 14 dagen proefzitten
Wil je af van je nekklachten en je werkcomfort verhogen? Meld je dan aan voor een gratis proefperiode van 14 dagen en ervaar zelf de voordelen van een Adaptic ergonomische bureaustoel met de 3D kantelbare zitting. Klik op onderstaane button en wij nemen contact op om een afspraak te plannen die jou goed uitkomt. Ervaar zelf hoe fijn het is zonder pijn weer te kunnen werken!

 

Ja, ik wil graag 14 dagen een Adaptic bureaustoel op proef
Gratis proefzitten